Multikotr Network

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin En Büyük Android Platformu

En son konular

» Galaxy Ace II I8160'a Güncel Türkiye Kies Romu Nasıl Yüklenir [2.3.6 I8160XXLH4]
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPerş. Ağus. 21, 2014 1:36 pm tarafından abucabbar

» Black Dark Lite Edition 2010 V2 - Emre90, 2010'un En Şık Lite Sürümü
Sevgili günlük :)) +16 EmptyÇarş. Eyl. 04, 2013 1:57 pm tarafından sondevrim55

» izzet Yıldızhan - Sen Deli Misin fuLL 2009 | 320 Kbps
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPerş. Tem. 18, 2013 10:01 am tarafından milliyetci1979

» Install ClockworkMod Recovery on the LG GT540 Optimus
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPtsi Şub. 04, 2013 10:51 am tarafından Karakatil

» Root the LG GT540 Optimus
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPtsi Şub. 04, 2013 10:50 am tarafından Karakatil

» LG P503 Optimus One Root + Recovery
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPtsi Şub. 04, 2013 10:45 am tarafından Karakatil

» LG-970 CWM Ve Root Enjekte Etme!
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPtsi Şub. 04, 2013 10:40 am tarafından Karakatil

» LG Optımus 3D Max Root Yapımı
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPtsi Şub. 04, 2013 10:31 am tarafından Karakatil

» LG Optimus 4X HD'ye CWM Yükleme
Sevgili günlük :)) +16 EmptyPtsi Şub. 04, 2013 10:27 am tarafından Karakatil

Tarıyıcı

RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Sevgili günlük :)) +16

Karakatil
    Karakatil
    Admin
    Admin

Sevgili günlük :)) +16 Empty Sevgili günlük :)) +16

Mesaj tarafından Karakatil Salı Kas. 24, 2009 10:14 pm

Kanada'ya Tasinan Bir Antalyali'nin Gunlugu
    Sevgili Gunluk

12 Agustos

Kanada'daki yeni evime tasindim. Cok heyecanliyim. Burasi cok guzel. Daglarin manzarasi muhtesem. Onlarin karlarla kapli halini gorebilmek icin sabrimi zorluyorum.

14 Ekim

Kanada dunyanin en guzel yeri. Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina donmeye basladi. Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kac geyik gordum. Cok
    guzeldiler. Muhtemelen yeryuzundeki en harika hayvanlar. Burasi cennet olmali. Burayi cok seviyorum

11 Kasim

Geyik avlama sezonu kisa bir sure sonra basliyor. Boyle harika hayvanlari oldurmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum. Umarim yakinda kar yagisi baslar.
    Burayi seviyorum.

2 Aralik

Dun gece kar yagdi. Her yerin beyaz bir ortu ile kaplanisini seyretmek icin gece kalktim. Tipki karpostal gibi. Disari ciktik merdivenlerdeki ve garajin onundeki karlari kurekle temizledik. Kartopu oynadik (ben kazandim). Kar temizleme makinasi (belediye'nin) gelince, garajin onundeki karlari tekrar te mizlemek zorunda kaldik. Harika bir yer. Kanada'yi seviyorum .

12 Aralik

Dun gece biraz daha kar yagdi. Kar temizleme makinasi ile garajin onundeki karlari tekrar temizledik. Burayi seviyorum.

19 Aralik

Dun gece biraz daha kar yagdi. Ise gitmek icin garajdan cikamadim. Burasi çok guzel bir yer fakat kurekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesina Lanet olsun!

22 Aralik

Bu beyaz boktan dun gece biraz daha yagdi. Kurekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim agrimaya basladi. Kar temizleme makinasinin ben garajin onunu kurekle temizleyene kadar yolun kosesinde gizlendigini dusunuyorum. Pez.....in

25 Aralik
    S....ttigimin yilbasisi. Yine yagdi. Eger kar temizleme makinasini kullanan pez...i bir elime geçirirsem yemin ederim o p...u gebertecem. Yollardaki lanet buzlari eritmek icin neden daha fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum.

27 Aralik
    Allahin belasi dun gece yine yagdi.Kar temizleme makinasinin en son gelisinden beri 3 gundur karlari kurekle atamadigim icin eve hapsoldum. Hic bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yagacagini soyledi. 25cm karin kac kurek edecegini biliyor musun?

28 Aralik

Kusbeyinli spiker yanilmis.83cm daha yagdi. Bu gidisle karlar yazdan once erimez. Kar temizleme araci kara saplandi ve hiyar oglu hiyar surucu benden kuregimi odunc istedi. Karlari temizlerken tam alti kurek kirdigimi ve sonuncusunu da onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi soyledim.

4 Ocak

Nihayet evden cikabildim. Markete gittim ve yiyecek aldim. Donuste lanet
    geyigin biri arabamin onune atladi. Arabamda yaklasik 3000 dolarlik hasar var. Bu hayvanlarin hepsini gebertmek lazim. Lanet yaratiklar her yerde varlar. Umarim avcilar hepsinin kokunu kurutur.

3 Mayis

Arabayi sehirde bir tamirciye goturdum. Yollara dokulen bas belasi tuzlar yuzunden arabamin kaportasi curumus.

10 Mayis

Turkiye'ye kesin donus yaptim ve Antalya'ya bir daha ayrilmamak uzere
    yerleştim. Kanada'yı da karı da geyikleri de...

Forum Saati Çarş. Kas. 06, 2024 3:07 am